Mogelijkheden

 • Therapie

  Ook mogelijk in combinatie met massage

  meer info
 • Massage

  Ook mogelijk in combinatie met therapie

  meer info
 • Cursus

  Mindfulness: Leven in verbinding met God en met jezelf

  meer info
 • Workshops

  Diverse workshops van 1 dagdeel

  meer info

Therapie en massage

Om dat wat je begrepen hebt in je ontdekkingen over jezelf ook echt in je lichaam te gaan begrijpen, kan het helpend zijn om aansluitend aan een therapie-sessie een massage te ontvangen. Op deze manier kan er meer verbinding ontstaan tussen hoofd en lichaam en je leert beter te begrijpen waar de spanning in je lichaam vandaan komt.

Soms is het in een therapie-sessie beter om te beginnen met aanraken/masseren om je te helpen meer in je lichaam te zakken en wat meer ‘uit je hoofd’ te komen.

Doorgaans zal een sessie 1 uur duren, maar in combinatie met massage is het al gauw 1½ uur. Dit steeds in overleg met wat jij wilt.

Aanraking is een eerste levensbehoefte van de mens. Aanraking heeft een troostende, helende en ontspannende werking. Mede door onze cultuur zijn wij het elkaar aanraken voor een deel kwijtgeraakt. Hierdoor kan de focus op het denken komen te liggen. Er ontstaat ontkenning van behoeftes van het hart, de emoties en het lichaam. Het doel van massage is om opnieuw verbinding te leggen tussen hoofd en hart. Om jou, vanuit ontspanning, in contact met jezelf te brengen. Het is daarom ook mogelijk dat je komt voor alleen een ontspanningsmassage.

Cursus

Mindfulness: Leven in verbinding met God en met jezelf

Het doel van deze cursus is: een meer meditatieve manier van leven je eigen maken, waardoor je minder vatbaar wordt voor stress, spanning, irritatie, depressie, bezorgdheid, angst, onzekerheid en meer toekomt aan rust, verwondering, hartscontact met jezelf, je omgeving en met God. Anders gezegd: te midden van alle hectiek, stress en pijn, leven in de rust en vreugde van het geloof. Dit gaan we inoefenen dmv meditatie, ontspannings- en ervaringsoefeningen.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers.

Cursusduur: 8 avonden van 19:00 tot 21:30 uur.

Locatie: Nieuwe Deventerweg 9

Kosten: € 295,= voor 8 avonden, dit is inclusief koffie/thee en exclusief het boekje “Mindful met Jezus” van Philip Troost.

Workshops

Leren leven vanuit rust die God geeft

In deze workshop ga je op zoek ín jezelf hoe je tot rust kunt komen bij jezelf en vanuit de stilte contact kunt maken met God. Hoe kun je nu heilzaam omgaan met dat wat je bij jezelf aantreft? Niet vanuit oordeel, maar vanuit genade.

Contact maken met jezelf contact met God contact met de ander

D.m.v. ervaringsoefeningen ontdekken hoe jij écht contact kunt maken met jouw binnenwereld en hoe je dit kunt verbinden met God, en met de ander. Een workshop waar je jezelf gaat ontdekken!

Workshop Bibliodrama

Bij bibliodrama speel je een Bijbelverhaal uit. Het is een spelvorm die ertoe kan bijdragen dat je jezelf, het Bijbelverhaal en de andere deelnemers op een dieper niveau leert kennen. Leuk om samen met een groep collega’s, vrienden, vriendinnen of kring/groepsgenoten te gaan doen!