Over mij

Ik ben Andrea Jansen – Langkamp.

In 2015 heb ik mijn diploma ‘ervaringsgericht therapeut’ gehaald bij Spectrum in Hattem.

Daarnaast heb ik verschillende massagecursussen gevolgd en blijf ik steeds bijscholing volgen die waarde hebben voor mijn ontwikkeling, en daarmee voor het welzijn van mijn cliënten.


Andrea Jansen

Ik ben getrouwd met Arjan en samen hebben we 3 zoons.

Ik geloof in God, die Liefde is, en ik geloof dat God mij wil gebruiken om liefde door te geven aan anderen. Dit betekent niet dat je christen hoeft te zijn om bij mij in therapie te gaan. Ieder mens is even waardevol, ongeacht welk geloof, ras, seksualiteit of huidskleur hij of zij heeft. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich welkom voelen bij mij, gewoon zoals je bent.

Ik heb geleerd dat mijn levensgeschiedenis van waarde is, dwz dat ik kan én wil blijven leren van hetgeen in mijn leven gebeurd (is).

Omdat ik geloof dat geest, ziel en lichaam betrokken zijn op elkaar, en dus niet te scheiden, geloof ik ook dat de ervaringen in mijn leven iets doen met heel mijn wezen. Daarom is het voor mij noodzakelijk gebleken om mijn eigen levensgeschiedenis in de ogen te kijken en lichamelijk en emotioneel te verwerken om tot goede ontwikkeling te komen. Hierdoor ben ik meer bewust in contact met mijzelf en heb ik geleerd om keuzes te maken die bij mij passen, om gezonder te leven, mezelf te begrenzen enz. Ik leer steeds meer dat hoofd, hart en lichaam in een gezonde harmonie met elkaar kunnen samenwerken.

En dit voorrecht gun ik ook jou!

Graag wil ik dan ook jouw gids zijn in het aangaan en verwerken van jouw geschiedenis, zodat ook jij jouw blokkades leert op te ruimen, die jouw gezondheid beïnvloeden.