Voor wie

Ik kan je verder helpen als je...

 • je onrustig voelt
 • onzeker bent over jezelf
 • niet lekker in je vel zit
 • aanhoudende lichamelijke klachten hebt, waar je geen verklaring voor hebt
 • moeite hebt met je grenzen aan te geven
 • je overbelast voelt
 • moeite hebt met relaties aangaan of onderhouden
 • je moe of lusteloos voelt
 • je alleen voelt
 • steeds van alles ‘moet’, van jezelf of je omgeving
 • niemand hebt om mee te praten
 • te maken hebt met verlies en je weet niet goed hoe je verder kunt
 • meer verbinding wilt krijgen met wie jij werkelijk bent, jouw eigen unieke identiteit
 • meer vrede en harmonie wilt ervaren

Ieder mens kent in zijn leven periodes waarin je het overzicht kwijt bent, chaos ervaart of dat er geen balans is tussen spanning en ontspanning, tussen wat er op je bord ligt en wat je aankunt, tussen wat jij denkt, hoort en ziet én hoe je je daarbij voelt.

Dan kan het helend zijn als er iemand met je meekijkt en je kan begeleiden om op een gezonde manier je leven terug te pakken.

Ervaringen van cliënten


Ik voel mij nu weer heel.

Ik ben bij Andrea terecht gekomen omdat ik toendertijd niet lekker in mijn energie zat en er eigenlijk helemaal doorheen zat. Daarnaast heb ik last van faalangst en had daar totaal geen controle over. Het was voor mij dan ook lastig om toe te geven dat het niet meer zo verder kon gaan en dat ik hulp nodig had.

Vanaf de intake merkte ik dat ik hier goed zat. Uit elk gesprek die ik met Andrea heb gehad kreeg ik meer grip op mijn onzekerheid en angsten. Die grip zorgde voor meer ruimte voor verwerking, rust en energie.

Iets wat ik vooral heb meegenomen uit de gesprekken is het leren “voelen”. Het klinkt zo makkelijk, maar ik gunde mezelf de tijd niet om bewust te worden wat er speelde en moest gewoon doorgaan, al ging dat dan wel ten koste van mezelf. Het écht stilstaan bij dingen die je ervaart zorgt voor een soort reflectie en helpt je om dingen te verwerken. De inzichten die voor mij hieruit volgden gaf mij rust en energie om dingen aan te pakken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik voel mij nu weer heel.


Ik voel een stuk herstel en ben zeker op de goede weg.

Ik ben 57 jaar en weet nu: het is nooit te laat om hulp te zoeken. Er is altijd Hoop. Mijn jeugd/het kind zijn was niet veilig en ik kreeg te maken met heel veel afwijzing. Er was geen geborgenheid en liefde. Het was overleven en door de jaren heen ging ik steeds meer mijn best doen: een soort overlevingsstrategie. Vechten en nog eens vechten! En dat neem je onbewust mee in je verdere leven. Gevolgen: heel rationeel; faalangst; perfectionisme; controle; moeilijk grenzen stellen; me moeilijk kunnen verbinden met anderen; conflict vermijdend; opgekropte boosheid.

Ik liep vast. Wie ben ik? Wat vind ik? Met mijn verstand wetend dat ik een geliefd Kind ben maar het niet voelen. God heeft het zo geleid dat ik bij Andrea terecht ben gekomen. Nu er gaat een wereld voor mij open. Het is totaal anders als wat ik dacht. De nadruk ligt op voelen/ontspannen ipv. eindeloos te praten. Door oa. de ademhalingsoefeningen die Andrea mij leert kom ik veel meer tot mezelf. Het verdriet dat diep verstopt zit komt door de therapie naar boven. De tranen geven letterlijk lucht. Dat voelt ontspannend. Ik leer door de gesprekken/opdrachten me meer kwetsbaar op te stellen. Durf mij meer te uiten en grenzen te stellen. Krijg meer verbinding met wie ik ben en daardoor ook met anderen. Minder met mijn hoofd en meer verbinding met mijn hart. Ik voel mij veilig en heb alle vertrouwen in Andrea en haar therapie. Ik voel een stuk herstel en ben zeker op de goede weg.