Werkwijze

Mocht je belangstelling hebben of meer willen weten, dan starten we met een kennismaking.

Die is gratis en vrijblijvend. Deze intake geeft ons beide gelegenheid om te onderzoeken of je op je plek bent bij mij. Jouw vraag en behoefte aan ondersteuning staan hierin centraal. Je kunt mij en mijn manier van werken leren kennen en zo ontdekken we of we voldoende basis ervaren om samen aan het werk te gaan.


In de therapie maak ik gebruik van verschillende technieken, oa uit de gestalttherapie, psychosynthese, bio-energetica, systemisch werk, maar ook maak ik gebruik van massage en/of aanraking. Uiteraard met respect voor jouw grens, en mijn grens.

Ik werk met wat jij inbrengt. Dat wat jij vertelt of dat wat er in ons contact gebeurt is het materiaal waarmee we aan de slag gaan. Steeds op een ervarende manier, dwz dat we niet alleen praten, maar vooral verbinding maken met je gevoel en leren wat jouw lichaam jou te vertellen heeft. Je gaat ontdekken hoe jouw geschiedenis nog in je lijf vastzit en invloed heeft op je leven hier en nu. Je gaat de onderliggende emoties verwerken en je leert jouw ongezonde patronen te herkennen.

Zo krijg je meer invloed om op een gezonde manier met jezelf, met anderen en met de dingen die in je leven gebeuren, om te gaan. Je krijgt meer grip op je leven en leert je leven vorm te geven op een manier die bij jou past.


Foto van massage bij volwassene

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Foto theraptie met een volwassene

Mijn aanpak kenmerkt zich door vertrouwen, geduld, liefde en betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat de pijnpunten boven komen en daarom ga ik de confrontatie niet uit de weg.

Dit is niet makkelijk maar wel nodig, omdat dan pas gewerkt kan worden aan herstel. Ik wil je helpen om een ontdekkingsreis te maken in jouw binnenwereld. Ik wil je leiden, steunen en aanmoedigen in jouw proces van bewustwording, groei en het heilzaam leren omgaan met jezelf en je omgeving