Uitgebreid individueel traject

Herken je 1 of meerdere van deze problemen?

  • Ik voel me regelmatig gespannen. Soms voel ik het trekken in mijn nek en/of schouders, of heb ik last van mijn rug. Ik weet dat dit komt door spanning.
  • Mijn hoofd zit af en toe helemaal vol, ik ben druk. Wat is er toch? Zo druk ben ik toch eigenlijk helemaal niet? Wat is er aan de hand met mij? Waarom voel ik me zo? Ik ben niet echt happy. Je zou denken dat ik niets te klagen heb, maar ik voel me gewoon niet helemaal okay met mezelf, en met mijn leven.
  • Ik ben vaak moe en lusteloos en heb zelf geen idee hoe ik dit zou kunnen veranderen.
  • Ik ken niemand die zich zo voelt als ik. Ik weet niet of er iemand is die mij kan helpen met de zorgen en problemen die mij bezighouden.

Hoe zou het zijn als……

Er iemand zou zijn die jou begrijpt, iemand die jouw problemen herkent en die je begeleidt om je onrust, spanning of onbegrip te onderzoeken zodat je een manier vindt om niet meer zo te piekeren en te tobben, maar leert om dat wat op jouw bord ligt op te pakken op een manier die past bij jou, zodat jij niet omver wordt geblazen door de stormen in je leven, maar rustig kunt meebewegen, stabiel en stevig.

Hoe zou het zijn als je gaat ontdekken hoe het komt dat je hoofd zo vol zit, en dat je tegelijkertijd je lichaam wat meer leert begrijpen. Wel zo aangenaam als je daardoor meer ontspanning in je lichaam gaat ervaren en geen, of minder, last hebt van schouders, nek of rug. Hoopvol om je toekomst vanuit rust, in vrijheid en vol energie, vorm te geven zoals past bij jou.

Ik bied je in dit traject 20 sessies van 1½ uur aan, verdeeld over een jaar tijd. Ik begeleid je om te gaan onderzoeken hoe jij je patronen hebt aangeleerd die jou belemmeren en je klachten geven. Alle werkvormen die ik aanbied zijn gericht op verbinding maken met je gevoelsleven en je lichaam. Iedere sessie opnieuw zoek ik naar de vorm die op dat moment nodig is om een stap verder te kunnen zetten in jouw proces van bewustwording. Zo krijg je meer invloed om op een gezonde manier met jezelf, met anderen en met de dingen die in je leven gebeuren om te gaan. Je krijgt meer grip op je leven en je leert je leven vorm te geven op een manier die bij jou past, binnen jouw grenzen en mogelijkheden. Tussendoor ontvang je oefeningen en opdrachten om zelf thuis mee aan de slag te gaan om blijvende verandering in gang te zetten.

Ik bied dit traject aan voor € 1.595,=

Als je van plan bent om dit traject te gaan doen, beginnen we de 1e sessie met een kennismaking. In deze sessie kun je mij en mijn manier van werken leren kennen. Pas hierna besluit je of je dit traject wilt vervolgen. Je bent dan dus nog niets verplicht.

Laat via onderstaande button weten als je geïnteresseerd bent. Ook kun je via deze knop je eventuele vragen stellen.

info / aanmelden uitgebreid individueel traject